Tuesday, August 11, 2020

How to Make Perfect Beer Can Burger

Beer Can Burger. Known as the most famous burger in the world our "stuffed with what you like" grilled Beer Can Bacon Burger will surely pick up that Pit Party you're having. Gently twist beer can to come out of burger bowl and season with salt and pepper. Serve on buns with lettuce and tomato.

Beer Can Burger For most, it's true love at first sight with this latest grilling. Note that there is no beer in the actual food, you can use any can like a diet coke but the original recipe all over the internet uses a beer can. The beer can burger is the ultimate burger recipe. You can have Beer Can Burger using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Beer Can Burger

  1. It's 1000 g of Rinderhack.
  2. You need 1/2 of Paprika.
  3. Prepare 1 of kleine Zucchini.
  4. It's 1 of kleine Zwiebel.
  5. It's 6 of kleine Champignons.
  6. It's 125 g of Kräuterfrischkäse.
  7. Prepare 12 Scheiben of Bacon.
  8. It's 6 Scheiben of Käse (nach Geschmack würzigen).
  9. Prepare of Salz und Pfeffer.
  10. You need 1 of leere Bierdose.
  11. It's 6 of Burgerbrötchen.

This recipe by The Pit Boys, who have an amazing Youtube channel, is so fabulous. The method of making these burgers could not be easier. But I hate to inform you that these Beer Can Burgers are baked, not grilled. You know you need to make these at your next backyard barbecue.

Beer Can Burger step by step

  1. Rinderhack mit Salz und Pfeffer würzen und kräftig vermengen..
  2. Die Masse in 6 gleich große Kugeln formen. Vorsichtig die Bierdose in die Kugel drücken, aber nicht durchstoßen! Das Hack gleichmäßig am Rand etwas formen..
  3. Mit 2 Scheiben Bacon umwickeln und die Dose dann vorsichtig aus der Hackfleischkugel herausziehen..
  4. Zucchini, Paprika, Zwiebel und Champignons in sehr kleine Würfel schneiden und mit dem Frischkäse vermengen..
  5. Diese Masse in die geformten Mulden füllen..
  6. Nun auf den Grill damit, am besten auf einer Grillplatte für ca. 10-15 Minuten bei 250°C mit geschlossenem Deckel garen, bis der Bacon Farbe bekommt. Dann je eine Scheibe Käse darauf legen und noch 2 Minuten gratinieren..
  7. Die Burgerbrötchen halbieren und die Schnittflächen ganz kurz am Grill anrösten. Danach das Fleisch zwischen die Brothälften legen und eine Soße oder Gemüse eurer Wahl dazugeben und genießen..

Beer Can Bacon Burgers are a thing and they're even more glorious than they sound. Basically, you're forming a burger patty and shoving a can of beer in the center, and wrapping the sides around the bottom of the can to form a well. Beer cans + bacon + burger. But don't let the name fool you—there's so much more in these patties From there, the burgers are gloriously wreathed in bacon—"bacon sticks like glue!"—to help the. Beer Can Burger sind einfach zu machen und einfach klasse.

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