Saturday, August 8, 2020

Recipe: Appetizing Tacos 🌮 mit Blumenkohl-Tinga und Avocado-Salsa

Tacos 🌮 mit Blumenkohl-Tinga und Avocado-Salsa. These quick and easy to make chicken tacos with mango avocado salsa are a meal that your family will love! We left the seeds in the jalapeño for a spicy kick; omit them if you prefer a mild salsa. Grilled shrimp tacos with a salsa of fresh mango, avocado, red onion, jalapeño, and lime juice.

Tacos 🌮 mit Blumenkohl-Tinga und Avocado-Salsa The avocado salsa makes this dish. It is fresh, tangy and a little spicy and making the it couldn't be easier. Using chicken tinga would be an interesting option. You can cook Tacos 🌮 mit Blumenkohl-Tinga und Avocado-Salsa using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Tacos 🌮 mit Blumenkohl-Tinga und Avocado-Salsa

  1. You need 1 of kleiner Blumenkohl.
  2. You need 1/2 Dose of gestückelte Tomaten.
  3. It's 0,5 -2 Chillis (nach Belieben) of frische Chili (bei mir waren es 2 frische Chilis, aber es war super scharf! Also lieber langsam rantasten).
  4. You need of Salz.
  5. It's of Pfeffer.
  6. You need of Cayennepfeffer.
  7. You need 1 of Zwiebel.
  8. Prepare 1-2 of Knoblauchzehen.
  9. You need etwas of Olivenöl.
  10. It's of für die Salsa:.
  11. Prepare 1 of Avocado.
  12. You need 2 of kleine Tomaten.
  13. Prepare handvoll of Koriander.
  14. It's 1/2 of kleine Dose Mais.
  15. Prepare of Salz, Pfeffer.
  16. Prepare of außerdem:.
  17. You need 6-8 of kleine Tortillas.
  18. Prepare of Schmand/Sour Cream.
  19. You need etwas of geriebener Käse.
  20. Prepare 1 of Limette oder Zitrone.

Today's recipes are to celebrate Cinco de Mayo, so it's all about Mexican food. I'm going to show you how to make one of my favorite tacos and my favorite. Cook bright and nutritious tacos for summer dinner with this quick and tasty recipe for salmon tacos. First create a bright salsa of mangoes, avocado, orange bell pepper and jalapeno dressed in lime juice, cilantro and salt.

Tacos 🌮 mit Blumenkohl-Tinga und Avocado-Salsa step by step

  1. Blumenkohl waschen, in kleine Röschen zerteilen und auf einem Backblech mit etwas Öl und Salz ca. 15 min bei 180-200 Grad backen. In der Zwischenzeit Zwiebeln, Chili und Knoblauch schälen. Das muss nicht zu fein sein, alles wird noch püriert..
  2. In etwas Öl ca. 2-3 min anbraten und mit den Tomaten ablöschen. Salzen, pfeffern und Cayennepfeffer nach Belieben dazu. Ein paar Minuten köcheln lassen..
  3. Die Sauce pürieren. Zurück in die Pfanne und wenn der Blumenkohl fertig ist diesen dazugeben und gut mit der Sauce vermischen..
  4. Avocado schälen und kleinschneiden, Tomaten kleinschneiden, Koriander hacken und zusammen mit dem Mais in einem kleinen Schüsselchen verrühren und mit Salz und Pfeffer abschmecken..
  5. Die Tortillas kurz in der Pfanne erwärmen, ich habe gleich ein bisschen Käse aufgelegt, man kann ihn aber auch am Schluss darübergeben. Die Tacos mit Blumenkohl belegen, Salsa darüber sowie nach Belieben noch Sour Cream und mit einer Spalte Limette oder Zitrone servieren. Happy Taco Tuesday!.

Then rub salmon steaks with a mixture of seafood rub, chili powder and salt and. Blackened Cajun Shrimp Tacos with Avocado Salsa are made with so many fresh ingredients and the blackened cajun shrimp takes it to the next level with flavor! These are some healthy and delicious tacos you have got to try! Avocados From Mexico, halved, pitted, peeled, and sliced. Place the tostadas on a platter.

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