Zwiebel-Suppe. Finde was du suchst - schmackhaft & brillant. Jetzt ausprobieren mit ♥ Chefkoch.de ♥. Zwiebelsuppe (Clear German Onion Soup ) Recipe by HeatherFeather.
Adapted from Schoener Essen magazine, translated from the German. Perfect choice for a dinner party. This German Onion Soup Recipe, or Ueberbackene Zwiebelsuppe in Germany, is a light-colored cousin to the darker French onion soup that is traditionally made with beef broth, red or white wine and finished with a few tablespoons of Cognac. You can have Zwiebel-Suppe using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Zwiebel-Suppe
- You need 250 g of Gemüsezwiebeln.
- It's 1 EL of Butter.
- It's 400 ml of Gemüsebrühe.
- You need 80 g of Weißwein.
- Prepare of Salz, Pfeffer.
- You need 2 of Toastscheiben.
- It's 4 EL of geriebener Bergkäse.
- Prepare 4 EL of geriebener Emmentalerkäse.
Get full Zwiebelsuppe (Clear German Onion Soup ) Recipe ingredients, how-to directions, calories and nutrition review. Declension Zwiebelsuppe is a feminine noun. Remember that, in German, both the spelling of the word and the article preceding the word can change depending on whether it is in the nominative, accusative, genitive, or dative case. IPA : [ˈt͜sviːbl̩zʊpə] Hyphenation: Zwie‧bel‧sup‧pe; Noun.
Zwiebel-Suppe instructions
- Die Gemüsezwiebeln schälen und in feine Streifen schneiden..
- Die Zwiebelstreifen in der Butter in einem Topf glasig und weich anbraten..
- Die Zwiebeln mit der Gemüsebrühe und dem Wein angießen und mit Salz und Pfeffer abschmecken..
- Die Suppe 15 Minuten leise köcheln lassen..
- Die Toastscheiben im Toaster bräunen..
- Den Backofen auf 190 ° C vorheizen..
- Die Suppe in die Suppentassen füllen..
- Die Toastscheiben entsprechend der Suppentassen zuschneiden und auf der Suppe platzieren..
- Den geriebenen Käse auf den Toastscheiben verteilen und im Ofen gratinieren lassen..
Zwiebelsuppe f (genitive Zwiebelsuppe, plural Zwiebelsuppen) (food) onion soup; Declension Zwiebelsuppe. This is very different from French onion soup. The broth is very clear and smaller rounds of bread float on top of soup. Adapted from Schoener Essen magazine, translated from the German. Perfect choice for a dinner party.
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