Monday, September 14, 2020

How to Cook Tasty Hähnchen-Samosas

Hähnchen-Samosas. A samosa (/səˈmoʊsə/) is a fried or baked pastry with a savoury filling, such as spiced potatoes, onions, peas, cheese, beef and other meats, or lentils. I was hoping to get the taste of the samosas that I had some years ago but using this recipe didn't do it. Delicious Samosas made of refined flour with spicy keema filling.

Hähnchen-Samosas Chicken samosas is a very popular recipe. Learn how to make/prepare Chicken samosas by following this easy recipe. Recipe for Samosa, Vegetable Samosa Recipe, Making Samosas, Indian best snack recipe is easy. You can cook Hähnchen-Samosas using 18 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Hähnchen-Samosas

  1. Prepare of Für den Teig:.
  2. You need 3 Tassen of Mehl.
  3. You need 1 TL of Backpulver.
  4. You need 1 TL of Salz.
  5. Prepare 2 of Eier.
  6. You need 6 EL of Öl.
  7. You need 1/3 Tasse of warmes Wasser.
  8. Prepare of Für die Füllung:.
  9. Prepare 3 of gekochte Hähnchenbrustfilets, zerrupft.
  10. It's 2 of Knoblauchzehen, gehackt.
  11. It's 1 of Zwiebel, klein geschnitten.
  12. Prepare 1 TL of Kräutersalz.
  13. You need 1 of gekochte Kartoffel, püriert.
  14. It's 1 TL of Kurkuma.
  15. It's of Koriander.
  16. You need 1 EL of Zitronensaft.
  17. Prepare 1 TL of Kümmel.
  18. Prepare 1 of Ei, verquirlt zum Bestreichen.

Do not think of calories when eating samosa. Made with flour and vegetable filling and deep fried to. You can make the samosas any size you like. With a knife, cut the circle in half, moisten the straight edge with a finger dipped in water and then shape it into a cone, pressing the straight edges together.

Hähnchen-Samosas step by step

  1. Auf einer Arbeitsfläche das Mehl mit Salz und Backpulver vermischen. Ein Loch in die Mitte machen und die Eier und das Öl hineingeben. Mit den Händen zu einem Teig kneten und gemächlich das warme Wasser dazugießen, nach Bedarf noch mehr Mehl dazugeben, der Teig darf nicht klebrig sein. Dann den Teig in Frischhaltefolie wickeln und für 30 Minuten in den Kühlschrank legen..
  2. In der Zwischenzeit in einer Pfanne mit Öl die Zwiebel und den Knoblauch anbraten, dann das Hähnchen dazu, alles gut mischen. Dann mit Kräutersalz, Kümmel und Kurkuma würzen und für ein paar weitere Minuten braten..
  3. Dann die pürierte Kartoffel und Koriander dazumischen, den Zitronensaft dazugeben und alles beiseite stellen bis es abgekühlt ist..
  4. Den Teig auf einer bemehlten Arbeitsfläche ausrollen und in Dreiecke schneiden. Dann mit dem verquirlten Ei die Spitzen bepinseln und mit 1 EL Hähnchenmischung füllen, dann die Enden nach innen falten und die Ränder gut andrücken und verschließen..
  5. Die Samosas kann man nun entweder in Öl frittieren oder in einer Backform im Ofen bei 250 Grad für ungefähr 10 Minuten backen, bis sie golden sind und genießen. Ich habe auch ein paar mit Filoteig gemacht und im Öl frittiert. Und natürlich passt ein Joghurtdip richtig gut dazu..

The Best Vegan Samosas Recipes on Yummly Baked Vegan Samosas, Baked Samosa, Vegan Samosa Rolls. Anjum Anand makes an easy little vegetable samosa for a delicious, inexpensive lunch or snack from store cupboard ingredients. An easy little vegetable samosa that makes a delicious, inexpensive. ¿Has probado la samosa? Las samosas son unas crujientes empanadillas típicas de la cocina de India, Pakistán y Tíbet.

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